Stardating.se


Dejtingsida Info Medlem
Sveriges största dejtingsajter
Träfffsäker dejting med eDarling


Dating på Match.com

Det finns nischade dejtingsajter och så finns det Match.com. Match är en dejtingsajt för alla. Här samlas datingsugna i alla åldrar och med alla intressen. Vissa är ute efter en flirt, medan andra är ute efter en romans som mynnar ut i ett livslångt förhållande.

Testa Match.com >>

Matchs stora fördel är storleken. Match är helt enkelt störst, och eftersom framgångsrik dating handlar mycket om att man har många singlar att kontakta, gör själva storleken att sajten blir attraktiv för dem som vill börja med dating på nätet.

Dating på dina villkor på Match.com

Match.com tar din anonymitet och din säkerhet på allra största allvar. Det finns nog ingen annan datingsajt på nätet som har ett sådant omfattande regelsystem för att säkerställa medlemmarnas trygghet. Ett sätt på vilket Match.com tar ansvar för att datingen ska blir så säker och trygg som möjligt är att alla profiler förhandsgranskas innan de publiceras. På så sätt kan Match förhindra att det kommer in medlemmar som till exempel enbart är ute för att förstöra de andra medlemmarnas upplevelse av dating på nätet. Det finns också en ”anmälningsfunktion” som varje medlem kan använda. Så fort du upptäcker något som du finner opassande är det bara att skicka in en anmälan. Givetvis skickas din anmälan anonymt.

Prova på Match.com gratis

Match.com är en datingsajt som bygger på att medlemmarna betalar en prenumerationsavgift för att kunna ta del av alla sajtens funktioner. Emellertid kan du prova på en hel del funktioner utan att det kostar dig en krona. Du kan skapa en profil, ladda upp en bild och börja göra sökningar för att hitta nya kontakter. Det är först när du känner att du vill kontakta någon som du måste teckna en prenumeration. Du kan köpa en månad i taget eller slå till på tre månader eller sex månader på en gång. Ju längre prenumeration, desto lägre blir givetvis kostnaden per månad.

Testa Match.com >>