Stardating.se


Dejtingsida Info Medlem
Sveriges största dejtingsajter
Träfffsäker dejting med eDarling


Dating på C-Date

C-Date är nummer ett i Europa när det gäller casual dating. Hos C-Date har många tusen medlemmar sedan 2008 träffat likasinnade för vanliga flirtar, korta romanser och erotiska möten. C-Date är helt enkelt den främsta webbplatsen för dem som önskar finna sexuella kontakter på ett enkelt och snabbt sätt. Samtidigt garanterar C-Date en mycket säker dejtingupplevelse.

Dating på C-Date baseras på en unik matchningsmetod där en mängd parametrar används för att para ihop medlemmarna med varandra. Någon egentlig sökfunktion finns inte, utan det är matchningen som är i fokus. Det enda du som ny medlem behöver göra är att välja dina preferenser och sedan se vilka kontaktförslag du blir presenterad. Själva kontakten får du emellertid hantera på egen hand!

Gratis medlemskap och premiummedlemskap

Det är helt gratis att registrera sig för dating på C-Date. Som gratismedlem kan du skapa en profilsida, ladda upp bilder och ange mycket exakta sökkriterier. Antalet kontaktförslag är dock begränsat till ett. Du kan inte heller skicka meddelanden eller på andra sätt kontakta andra medlemmar. Tanken med gratismedlemskapet är egentligen att du ska få möjligheten att se vad C-Date handlar om. Som betalande medlem får du givetvis tillgång till alla funktioner på C-Date. Du är dessutom garanterad 30 kontaktförslag.

Ett tips är att först skapa din profilsida som gratismedlem och noga gå igenom alla de sökkriterier som C-Date erbjuder, för att sedan bli premiummedlem. På så sätt kan matchningsfunktionen ta hänsyn till alla dina preferenser och presentera de bästa kontaktförslagen.

Sökkriterierna

C-Date har verkligen lagt manken till när det gäller sin matchningsfunktion. Totalt ingår upp emot 100 parametrar i matchningen och ju mer detaljerad du är i dina önskemål, desto mer exakt blir matchningen. Sökkriterierna är indelade i tre moment, nämligen allmänt om den partner du söker, din partners utseende samt ”önskade preferenser och typ av kontakt”. Det sistnämnda momentet handlar bland annat om sexuella preferenser.